Fredagkväll

Karson hämtade mig vid halv tio, vi åkte hem till dom, Jason kom hem från bryggeriet, dröjde inte länge innan jag gick och la mig!

Att få sova i ett "vanligt hus" var helt oslagbart! Haft larm varje natt i flera veckor. Att sova ostört var behövligt!


Kommentarer
Postat av: Elin

Hej! Jag har följt dig på din blogg ett tag, och måste säga att det är en av mina favorit bloggar! Det är inte många som bloggar om de du göra( "om" brandmän och liknande) och det uppskattas då jag själv drömmer att att antingen bli brandman eller ambulans sjukvårdare... Men jag har en fråga, jag håller på med ett skolarbete, och ska skriva om Tennessee, så jag undrar om du vet några bra sidor på engelska som man kan gå in på och söka fakta om just Tennessee? Sen har jag en till fråga, är kraven lättare/svårare för att blir brandman i USA eller är de lika som i Sverige? Tack för en bra blogg eller vad man ska säga! :)

2013-03-03 @ 19:38:23
Postat av: Erika

Hej Elin! Tack så mycket! Blev väldigt glad av att läsa din kommentar! Jag tror att det är lättare att bli brandman här i usa, finns i alla fall mer jobb inom det här, den uppfattningen jag fått i alla fall. Men sen bor det ju lite mer människor här också.men utbildningen är nog snarlik. Men att jobba som brandman här och i Sverige skiljer sig en del. På många ställen i usa så åker brandkåren på väldigt många sjukvårdslarm! Minst en på brandbilen ska vara paramedic och den andra är oftast emt. Sök upp mig på Facebook eller maila mig på [email protected] så kan jag berätta mer :)

2013-03-03 @ 21:56:23
URL: http://erikaviktoriaeriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0