Bethany 18 år













Njuter av varje sekund här i Amerikat

Resan gick bra, trodde mina 3,5timmar i Chicago skulle gå segt, klev av planet då ja kom dit och fick köa i 3!!! Timmar för att lämna fingeravtryck och svara frågar. Man fick noll information om varför vi köade så länge, ställde man frågor blev de irriterad. Då jag slutligen tog mig igenom så letade jag upp min väska och skulle checka i den igen, var kö åh en kvinna som jobba där sa att ja kommer missa min flight, började gråta för var så irriterad, stressad och chockad! Hon fick nog dåligt samvete, hon tog min väska och skulle skicka iväg den åt mig, jag tog tåg till min terminal, blev snabbt förbisläppt i kön till säkerhetskollen, tog skorna och kutade til min gate, var där på minuten så kollade överallt, frågade en man och så säger han " du kam va lugnt, boardingen och flygtiden är förskjuten på grund av att planet Kom in sent" kunde andas ut och va lättad.

Kom till knoxville där Corey, Kimberly och Ben mötte mig! Väntade på bagage, då jag får mitt så ser jag att väskan är sprucken. Sökte upp personal så fick lapp och nummer och ringa.

Varit här ett dygn nu! Så underbart. Idag följde jag med Tomothy då han julhandlade, vi hämtade även upp hans dotter Bethany från high school!
Nu på kvällen har jag sprungit med Anthony! Så kul att träffa alla igen!

Idag köpte jag skor att ja på gymmet, vits converse till sommaren, springstrumpor & ett mobilskal där man kan klicka på en knapp för att ladda upp mobilens batteri till 100%! Man laddar mobilen i väggen som vanligt, laddar båda samtidigt liksom!
















Sitter på Heathrow

Om 14 timmar är jag framme i Knoxville!
13.15 brittisk tid ska vi lyfta, om 10 minuter! Lär lyfta sent eftersom vi ska börja gå ombord nu.
Hoppas resan inte är allt för seg!
Drygt 8 timmar till Chicago, vänta 3,5 timme där för att tainrikesplanet som tar mig till knoxville! 

Jag är så glad! Resan hit till flygplatsen gick bra! Kostade bara 3£ (30kr) att ta tunnelbanan! 

Ellen och hennes värdfamilj flyger till Sverige idag, de skulle åkt tidigt men blev strul, då jag kom hit til flygplatsen så träffade jag henne och ena pojken! Kul!

Nej nu ska jag göra mig redo för att köa in till planet. Skriver något då jag är framme! Ha det gott! 








Redo för Amerikat!

Dagen har varit bra. Jobbade 13-21!
Barnen fick sina julklappar av mig, de blev väldigt glada. R fick ett gosedjur i form av en leopard med väldigt långa armar och ben, C Fick en svensk polisbil i leksaksformat. Jag fick julklapp av hela familjen, sött kort som barnen skrivit också ett presentkort på H&M.

Har nu jobbat klart för iår. 3 veckors ledigt! Börjar 7e januari igen!

Sen jag slutade har jag tagit det lugnt och sedan packat. Nu är det dags att sova! Larmet är ställt på sju! Måste lämna huset senast halv nio!

Jag är so excited! Brittisk tid så flyger jag 13.05 (14.05 svensk tid) från Heathrow! Ska åka buss och tunnelbanan för att ta mig dit. 





Godnatt!


Måndag 16 december

Imoooorgon åker jag till usa! Så sjukt underbart och roligt ska det bli! Både Kimberly och Corey ska möta mig på flygplatsen! Dom är för go mina vänner där borta. Jag vet att jag babblat om detta mycket nu, men ni kan ju tänka er själva om ni var i min position.

Det gjorde så ont i hjärtat att lämna knoxville i Maj efter att ha bott där i tre månader, har nog aldrig gråtit så mycket som jag gjorde då. Att få åka tillbaka och träffa alla underbara vänner är en fruktansvärd lättnad för mig! 

Nu har jag precis ätit frukost, tänkte ta en dusch och sedan iväg till Wood Green för några snabba ärenden. Måste tillbaka hit och slå in några julklappar innan jag börjar jobba!





Bilder lördag & söndag













Fredag 13, Lucia!

Hoppas ni alla har en fin dag! Fredag brukar ju ofta vara en bra dag, helgen är här osv. Trodde denna helg skulle bli sämst då jag skulle ha babysit torsdag, fredag och lördag! Fick precis sms av min värdmamma som sa att hon är för trött för att åka iväg ikväll så hon blir hemma! Några av brudarna ska ut så blir nog att jag hänger med dom! Kulkul!

Hittills idag har jag hunnit med lussefika på svenska bageriet i Covent Garden med twinsen och Ellen! Mysigt! Tog tuben hem vid tolv för att hinna hämta R på dagis. Hade gott om tid när jag kom till highgate så jag han in på posten och växla pund till dollar!

Nu ska jag ner och vara med R medan mamman hämtar C. Efter det blir det nog Wood Green för att göra lite ärenden.








Lång dag

Två förkylda barn som sovit väldigt dåligt senaste nätterna leder till två griniga och gråtande barn. Det tär väldigt på en! Nu sover äntligen båda! Jag ska städa upp i köket innan jag lägger mig i soffan och kikar tv!






Torsdag 12 december

Herregud vad tiden går fort nu!
Fullt upp hela dagarna så kanske inte så konstigt.

Vad har hänt sedan sist? Massa jobb, tränat, halft dött av träningsvärk, umgåtts med vänner, spelat biljard osv. Igår var en intensiv dag men också väldigt rolig!
Då jag och R hämtat upp C på skolan fick vi skynda oss till tunnelbanan, åka ner till Westminster där parlamentet är, blevuppmötta av föräldrarna för att sedan gå på julfest i parlamentet! Jag fick en rundvandring av pappan efter vi ätit och då barnen fått paket av tomten!  
Sjukt häftigt att få se allt och träffa alla stora politiker!

Något jag sent kommer glömma! Idag är det  endast 5 ynka dagar tills jag åker till usa över jul och nyår!























fredag 6 december

min helg i sverige var kort men fantastiskt bra! 
veckan har rullat, fredag idag. babysit nu hos en kompis till C.
skriver mer imorgon!
 
 

RSS 2.0