USA över jul och nyår!!!

Jag har funderat länge hur jag ska göra med min ledighet över jul och nyår.
Jag har nu bestämt mig för att åka till mina vänner i usa, älskade Knoxville, Tennessee! 

Har tittat på biljetter och ska boka ikväll!
Blir borta 17 december till 7 januari. 3 veckor! Can't wait. Då slipper vi prata över Skype som vi gör nu dagligen! 















Sjukling

Jag har ingen förkylning, inge snor, inte halsont osv. Har bara en fruktansvärd hosta! Bara på morgonen jag hostar upp något, resten av dagarna hostar ja så mycket att de känns som att jag ska kräkas.




Vill bli fri detta, pågått sen i helgen. 

Bilder senaste dagarna


















Lite bilder söndag&måndag













Lördag kväll

Lunchade med Ana, åkte till Wood Green, åkte hem och tog de lugnt innan ja duschade och fixade mig. Sitter och väntar på bussen nu till Angel!
Ska träffa några av tjejerna för middag!




Lördag morgon 26/10

Somnade rätt sent inatt, inte förens halv tre.
Hoppades på att sova ut skönt imorse, vaknade första gången vid halv åtta av barnskrik.. Lite jobbigt, sånt man får räkna med då man bor med en småbarnsfamilj.
Somnade om som tur var! Vid strax efter nio vaknade jag och kände att de inte var värt att somna igen!

Gick ner och åt en supergod frukost!

Då jag kom upp till mitt rum igen fick jag ett ryck och ville fixa mina fötter. Så nu har jag filat dom, smort dom ifotkräm och tagit på mig strumpor för att krämen ska verka bättre, klippt tånaglarna också. Nu väntar ja på att krämen ska dra in så jag kan måla tånaglarna!

Sedan blir det gymmet innan lunch med Ana! :) 







Fredagen

Linda kom torsdag efter ja jobbat, vi gick hem till mig och fixade oss, tog bussen till Bella där vi förade innan vi drog till Road House ! Rolig kväll verkligen! Huuuur bra musik som helst, sjöng så rösten var borta då vi gick hem vid tretiden.. Haha.
Då de spelade Avicii och Swedish house maffia skrek vi extra mycket, men kul vare! 



Spontant med utgång på en torsdag, var ledig fredag så varför inte!

Fredag sov vi till halv elva, gick ner och åt en smarrig frukost! Gick tillbaka till mitt rum där vi segade tills de va dags att duscha och göra sig redo. Tog på mig babysit åt min värdpojkes klasskompis! Linda gick till tuben då jag gick till min babysit vid halv fem.




Min babysit gick bra trots att jag inte hade så mycket att göra då pojken somnat vid halv åtta. Deras hem totalrenoveras så fanns ingen soffa eller tv. Hängde vid köksbordet mest hela kvällen!







Föräldrarna kom hem senare än tänkt, de kom hem ett. Var där åtta timmar så blev en väldans bra inkomst för mig!

Torsdag

Ooootroligt fint väder!

Blev gymmet idag med, imorgon blir vilodag!









Härlig onsdag









Tagga inför träning

Chillar i soffan en stund.
Efter ja lämnat C på skolan gick jag till affären och köpte några liter mjölk, pappan bad mig. Lika bra att göra det på en gång!

Kikar lite Two and A half med nu innan jag ska springa ner till gymmet. Kyrkan ikväll så hinner inte träna då! Gjorde två pass igår, kändes riktigt bra!




Hösten är här

Härlig morgon!
Vanligtvis lämnar alltid föräldrarna barnen på skola och dagis. 
Fick hoppa in idag och lämna pojken på skolan för pappan hade nästan glömt att han hade tidigt morgonmöte idag.

Löven faller, solen skiner, det har regnat osv. Jättefin morgon!





Eftersom det är onsdag idag så är det Ung i London ikväll :) "fråga Timmy" och kyrkan bjuder på pizza! 



Lökigt värre

30 min på crosstrainern + 15min löpband + 3km joggning till och från gymmet. Hääärligt.



Dagens lunch blev svampsoppa och knäckemackor med tonfisk på! 




Btw, påväg till gymmet fick jag missat samtal av dolt nummer. Tänkte direkt att de måste vara dom från telefonbutiken jag gick till i fredags för att låsa upp min iPhone. 
Då ja kom hem från gymmet provade ja direkt att sätta i mitt brittiska simkort i min iPhone, DET FUNKA! Total lycka. Nu slipper jag använda två mobiler.

Helgen som var

jobbade till fyra i fredags,
Skulle slutat två men mamman blev kvar på jobbet.
Direkt då jag slutat gick jag ner ill Crouch End och tog bussen till Wood Green. Gick till ett ställe för att se vad det kostar att låsa upp min iPhone så att ja kan sätta i mitt brittiska simkort. En kille sökte på datorn och hittade att det kostar 55£ (550kr) att låsa upp svenska. Lät mycket, men värt det, less på att använda två mobiler. Skulle ja låsa upp den hemma i Sverige kostar det ändå typ 300. Men då måste ja vänta till december då mitt operatörslås försvinner.

Gjorde några fler ärenden innan jag skyndade mig hem igen. Tog en dusch och fixade mig innan jag gick bort till Ana. Hängde där ett tag innan vi tog bussen till Highbury, mötte upp de andra inne på Wheterspoon, satt där ett tag innan vi drog vidare. Vi han med uteställen i både Angel och Shoreditch. 




Lördagen tog jag det mestadels lugnt, fixade lite på rummet. På eftermiddagen åt jag lunch med Ana på en chinaställe innan jag gick till min Tubstation och mötte upp Santos!

Inte setts på tre veckor då han varit hem till Portugal och hjälpt till i mammans hus. Vi gick runt och pratade, tänkte åka hem till honom men trafiken var väldigt seg, åkte till Camden istället där vi gick runt och satt i en park och pratade.
Kunde bara umgås i två timmar innan jag var tvungen att åka hem för babysit från halv åtta.

Kom hem, då säger familjen att de precis bestämt att de stannar hemma istället för att gå ut. Blev lite irriterad för ja hade tackat nej till Jonnas födelsedagsmiddag och fick träffa S en väldigt kort stund för att ja skulle jobba.

Kvällen spenderade ja i sängen med musik och tv. 



Söndagen åkte vi och såg inspelningen till Skavlan, all publik kom in gratis gfffeftersom de vil ha svenskar/norskar som förstår. 
Efter inspelningen delade Fredrik Skavlan ut muggarna som han och gästerna drack ur, en fick jag! Wiho!




Blev middag på Wetherspoon i Highbury  och häng där några timmar innan jag tog bussen hem. La mig tidigt för var så trött! 

Måndag, ut på springtur

Ska ut och springa nu innan ja hämtar R, 
Tänkte att ja springer i parken här uppe så springer ja direkt till hennes dagis. Har en timme på mig cirka att springa.

Gjorde nyss ett ärende åt mamman, hämtade en av hennes kappor på lagning. Hade springkläderna på mig så blev en liten springtur dit med. 

Berättar om helgen senare idag! 




Girls night out yesterday

Alltid lika kul som vanligt med dessa brudar! 
Började på Wetherspoon i Highbury, tog oss vidare till Angel och kikade några pubar/uteställen, på tok för mycket folk på varje ställe så kvällen slutade i Shoreditch! Otippad? Vi hamnar alltid där till slut, haha. Vi var självklart på love Shake först då vi kom dit, sen gick vi mellan olika ställen! 




Sjukt rolig bussresa hem med tvillingarna!

Jag kom hem halv fyra, somnade fyra. Vaknade sju imorse av barnskrik.. Kuuul.
Ska försöka somna om ett tag nu, legat vaken i snart två timmar.

Ska träffa Santos idag på dagen och ikväll ska jag jobba, babysit här hemma.

Välkommen fredag

Önskar att ja kunde säga att jag gjort helg, men som förra veckan så jobbar jag lördagkväll denna vecka också.

Inte svårjobbat så ska inte klaga.
Idag är ensånhär dag då jag hatar mitt utseende totalt. Tycker att inget händer med mitt mål att gå ner i fettmassan, känns som de går åt andra hållet. Hoppas det bara är inbillning. Varje vardag promenerar jag minst en mil plus tränar minst ett pass varje dag. Helgerna håller jag också igång rätt bra. Fått bra matvanor. Dricker inte läsk och håller mig från vitt bröd, vilket ja gjort sen många månader tillbaka. Dom två ser ja som största bovarna. Visst kan det någon gång hända att jag köper en läskburk, typ Max 1-2 gånger i månaden. Godisråtta är jag men håller mig till helgen. 

Bara bita ihop och inte ge upp. Har gett mig fasiken på att ta mig tillbaka. Fläsket ska brinna bort. Musklerna ska ploppa tillbaka.


Precis slutat jobba så ska åka en sväng till Wood Green och fixa några ärenden. Ikväll ska jag träffa brudarna, ska bli härligt att få surra av sig!


Torsdag

Igår efter jobbet gick jag till gymmet där Ana redan var, vi tränade armar och tänkte sedan basta, med vår tur så var sjävklart bastun ur funktion..

Vi vandrade hemåt istället!
Jag kom hem vid nio, la mig i sängen för att lyssna musik, somnade och vaknade strax efter tolv, sjuuukt jobbigt att inse att man måste upp åh fixa allt som ska göras innan man ska sova. 

La mig igen och sov som en stock tills klockan ringde halv åtta imorse.
Pojkens skola har strejk idag så han är med mig hela dagen! :)

På morgonen övade vi att skriva siffror och bokstäver innan vi gick till affären för att köpa nattblöjor åt R. De hade inte dom vi ville ha, gick hemåt, Ana frågade då om vi hade lust att komma till dom eftersom hon är hemma med flickan i sin familj! (Också strejk i hennes skola). 

Vi gick dit och var där en dryg timme :)
Nu är vi i Muswell Hill på Giraffe, pojken äter och jag dricker smoothie, inte hungrig så äter senare då vi kommer hem.

Ska vara här tills vi ska plocka upp R om drygt en timme!


Otroligt fint väder idag! Soligt och varmt! Hörde att ni fått första snön där hemma idag!


Gårdagens lunch

Gjorde en sjuuukt god omelett med rödlök, vitkål och championer!
Till det åt ja spenat, morötter och gurka.




Onsdagsmorgon

Vaknade vid halv åtta, alltså en timme sen. 
Tagit det lugnt med musik osv.
Tänkte byta om till träningskläder och dra ner till gymmet!

Sedan ska jag på brunch hos Ana med henne, Mallan och tvillingarna! Ska bli gott, Scones har vi planerat!


Så efter gymmet måste jag komma ihåg att kila in på Tesco eller Waitrose och handla med scones! Hade vi haft massa tid hade de varit kul att baka egna!

Igår kväll då jag jobbat klart gick jag till tuben och åkte till svenska kyrkan. Såg Sveriges match mot Tyskland! Började otroligt bra men slutade med förlust.. Väldigt synd! Men kul att få se matchen, många mål så det var spännande. Zlatan saknades på plan, synd med avstängning..



Godmorgon Tisdag

Jag han med en hel del igår innan jobbet, skönt! Blev en 4km PW också innan jag hämtade flickan.

Efter jobbet bytte ja om till träningskläder och mötte upp Ana utanför henne :) vi gick till gymmet där vi blev till halv nio! Tränade ben och rumpa, vilket känns idag.

Kom hem och duschade. Väntade på att S skulle höra av sig för han skulle komma från Portugal igår. Helt plötsligt skriver han på Skype, hans internet har legat nere sen onsdags där borta.. Till min besvikelse så berättar han att han bokat om hemresan hit och kommer inte förns fredag.. 
Aja, glad att hans internet hade kommit tillbaka! Pratade säkert två timmar innan jag somnade, sjukt trött. Men så kul att få prata igen!

Åt nyss en supergod frukost!

Vill till gymmet, men måste stanna hemma idag tills att någon dörrfixare kommer. Surt! Får köra någon av värdmammans träningsvideos.




Måndag morgon

Gjorde ordning en supergod frukost idag! Massa frukt och bär till mjölk och flingor.

Nu är jag uppe på rummet, tänkte riva ur sängen och tvätta sängkläderna + handdukar, dammsuga och Dammtorka innan jag beger mig till gymmet :)

Blir troligtvis träning ikväll med, härligt med två pass!



Helgen är slut

Fredag blev det pubbhäng i centrala London med Mallan och Jossan, vi satt på weatherspoon och planen var att dra vidare, slutade med att vi satt kvar hela kvällen! Sjöng och höll igång, sjukt kul!




Vid halv ett drog vi därifrån, vandrade runt innan vi skiljdes åt, jag letade rätt på min buss och var hemma vid två!

Lördagen blev de lunch med Ana, Rebecka, Mallan och tvillingarna, supermysigt ställe med god mat!




Tog bussen hem, tog det lugnt innan min babysit började klocka 18. Badade ungarna, såg tv och läste bok för dom innan de somnade, resten av kvällen spenderades framför tvn!




Igår söndag började jag dagen med att åka till Camden och möta upp Frida Walker som är här i London några dagar, superkul var det! Vandrade runt på marknaden osv i någon timme och surrade en massa.

Vid ett åkte jag hem igen, tog det lugnt, gjorde lunch, fixade på rummet, drog ner till gymmet där jag sprang 10km på löpbandet! Så härligt! Behövde en gemomkörare.




Tog en dusch då ja kom hem, pratade med familjen, gjorde middag och sen lyssnade jag musik tills ja somnade.

Härlig helg!


Då man är liten och sjuk får man se tv

Hämtade hem en sjuk liten tjej från dagis idag. 
Glad att hon somnade i buggyn en timme, nu ser vi tv i väntan på att mamman ska komma hem och ta Lillan till doktorn!

Jag ska hämta pojken från dagis medans, ruskigt väder idag! Regn och blåst!




Vart kom alla kalla vindar ifrån!?

Mamman är hemma nu en sväng innan hon ska iväg på möten, hon skrev att ja kan passa på att springa nu som ja frågat om de fanns tid för idag!

Ska komma någon och fixa en dörr så jag måste hålla mig hemma hela tiden då ja inte hämtar barnen!






5 dagar går fort, tack för besöket älskade vän!



Jag och Johanna klev upp 6 imorse, gick till tuben strax före sju. Åkte med henne till Bank där jag visade vägen till hennes tåg som skulle ta henne till flygplatsen, dessa fem dagar har gått otroligt fort. Varit 5 väldigt bra dagar! Hoppas på att få träffas snart igen!



Tacokväll i Svenska Kyrkan

Igår då ja slutat jobba tog jag och Johanna en springtur! Så skönt! Direkt efter körde vi 30days Butt workout challange! Man kör tio minuter varje dag i 30 dagar! 

Duschade och fixade oss och sedan gick vi till tunnelbanan där vi möttes av Ana, tog tuben till svenska kyrkan där det var tacoskväll! Otroligt gott! 





Doing some shopping




Godmorgon onsdag

Vakna!
Ner och äta frukost, byta om och sen mot Wood Green!
Börja jobba vid ett, slutar 18, efter det ska vi till Svenska Kyrkan på ung i London eftersom det är onsdag. Ikväll är det Tacokväll!!!! Muuuuummms.




Hurtig tisdagkväll

Imorse vaknade jag vid halv sju, Johanna vaknade strax efter. Vi hade klockan ställd på sju, skönt att vakna utan den.

Åt frukost och segade på ett tag innan vi gick ner till Crouch End och tog bussen till Wood Green. Gjorde ett långt besök på Primark, Ana kom dit med! Kikade något ställe till innan vi var tvungna att åka tillbaka för att hinna hämta lilltjejen. 




Efter jobbet käkade vi middag och slappade innan vi begav oss ut på en härlig springtur!


Söndagen på Oxford Street









Njuter av vädret




På vår promenad så stannade vi i parken och kikade fotbollsmatchen som var där! Otroligt varmt och skönt ute idag!
Långklänning och ballerinaskor idag, 6e oktober?!

Nu har vi duschat och ätit lunch, ska ta bussen in till centrum. Kika i affärer osv!



Godmorgon söndag!

Ätit frukost, nu ska vi ta en promenad innan vi åker in till centrum!
Underbart väder ute :)




Tog med Johanna till Camden Market









Dagens middag

Johanna och jag lagade ordning svampris, kyckling som vi stekte i chili, peppar och curry, till det ångkokt broccoli och morötter!

Snabblagat och gott!




Johanna är här!




Bilder

På min promenad hem från Crouch End tog jag lite bilder på omgivningen som jag tänkte bjuda på. Avslutar med en bild på huset jag bor i!















5e dagen i rad på gymmet

Snart helg!
Ser fram mot dom här dagarna riktigt mycket.
Nu springa ner till Crouch End, möta upp Ana för att träna armar! 

Gogogogo!




Proteinrika grönsaker




Nå mål som jag länge strävat efter

Nu ska jag sova, min babysit är över.
Har många roliga dagar framför mig!
Imorgon blir det gym, jobba lite innan jag får helg, mot kvällen är vi ett gäng som ska ses i centrala London, njuta av happy hour och ha det gott, blir dock tidig kväll för mig då jag ska upp tidigt på lördag för att åka och möta Johanna som kommer med flyget!!!!! :) 
Hon stannar till Torsdag, inte setts på två månader så det ska bli underbart att ha henne här.




Att bro på rubriken. Jag har börjat nå mål jag tidigare inte lyckats med. Har sådant flow i träningen nu. Helt underbart känns det. Mitt stora mål är att få tajt kropp igen och känna mig nöjd över min kropp.

Så länge man inte är nöjd med sig själv kan man inte ta in vad andra säger. Saker de senaste året har påverkat mig hårt, vikten har flugit upp och ner. Men aldrig har ja vägt så mycket som ja gjorde i vintras. Sedan dess har jag provat lite olika metoder. Man måste prova sig framåt för att lyckas. Jag är påväg tillbaka till mitt jag, börjar gå med väldans fart, jag ska lyckas! 

Bilder Torsdag

Gym, hämta barn, leka, laga mat, babysit!
Ska gå upp och lägga mig nu, "råkade" dricka vanlig mjölk, har nu kramp och ballongmage. Kan ändå inte säga att jag är laktosintolerant eftersom testerna mot det ifjol inte visade något!?

Lite över känslig kanske.. Liiiite.






Dagens träning!



Rumpa och ben!
Och vet nu vad de bästa är? 
Ana var med så vi tränade tillsammans! Så himla kul!
GymBuddies!

Godmorgon onsdag!

Inatt vaknade jag några gånger igen. Somnade om, vaknade av barnskrik, somnade om men vaknade halv åtta och kunde sen inte sova längre.

Tog det lugnt på rummet, gick ner och åt frukost, gick tillbaka upp hit och städade badrummet! Antar att vattnet innehåller något för blir som beläggning i duschen. Tog med mig olika medel upp och gjorde rent dusch, handfat och toa! Rent och fräscht! Synd att det blir dammigt så sjukt fort där inne. 

Nu regnar det ute, regnat typ 3 dagar sen ja flytta hit. Bortskämd! Haha. Funderar på att dra ner på gymmet om ett tag! 




Sitter och beundrar mina tänder just nu, 20 år och aldrig haft ett hål!

Bad Mood

Hejdär!
Just nu ser jag fotboll, Celtic-Barcelona! Håller väl lite mer på Celtic med tanke på att min värdpappa är från Scottland! 
Haha

Jag har babysit, mamman är kvar på jobbet och pappan är och ser matchen! Barnen somnade lättsamt så nu inväntar jag bara på att mamman ska komma hem.

Haft en dålig dag, sällan jag är på riktigt dåligt humör. Idag var en av dessa dagar. Kan bero på att min period är här. Mmmmh hate it.

Igår tränade jag, jobbade och efter jobbet var jag med Santos.
Han skulle flugit till Portugal ikväll igen, något blev knas så han flyger imorn istället. 
Önskar att ja var ledig ikväll så jag kunde träffa honom. Need some hugs.

Hatar att känna mig deppig.
Tränade rygg och cardio imorse, gick rätt bra! 
Tack för mig, hej!





RSS 2.0