Påväg från gymmet

Hej på er alla!
Jag är påväg från gymmet, mördade mina ben + rumpa rejält.
Skön start på veckan!

Jobbar måndag, tisdag och onsdag åt min familj och sen är jag ledig hela augusti. Kommer den tiden jobba i cafeet! För er som inte hört så har jag valt att förlänga min tid med denna familj ett år till! Kan berätta mer i ett annat inlägg.

Känns otroligt bra iallafall!





Dagarna med pappa

Han kom hit måndag kväll och imorse lämnade jag honom på Victoria station för att ta sig till Gatwick airport. Kort vistelse men så glad att han kom hit! Vädret har inte varit kanonbra men vi har sluppit regn i alla fall!

Måndag kväll åt vi som sagt i central, åkte sedan hem dit pappa sov och hjälpte honom innan jag gick hem. Tisdag promenerade vi och såg big ben, London eye, Buckingham palace, picadilly och Leicester square innan jag jobbade, på kvällen blev det mat och fotboll på en pub i Highbury!

Igår tog vi buss till London bridge där vi åt lunch på ett costa innan vi gick till tower bridge och tittade på allt där innan jag jobbade. Hade även babysit så jag och pappa såg fotboll här hemma! 























Pappa på besök

Senaste tiden har det varit mycket att ta i tu med för mig. Det mesta börjar falla på plats och det känns otroligt skönt, kan berätta mer i ett annat inlägg.

Igår då jag slutat jobbet åkte jag direkt till Gatwick airport och mötte upp pappa! Han är här till torsdag, så himla kul!
Vi åt middag i centrala London innan vi fortsatte hit upp till norr. Han bor inte så långt från mig så det är skönt, ska göra mig redo strax och gå dit med frukost innan vi ska turista! 






RSS 2.0